Blue Flower

Kada Gibonni kaže da nikada prije nije nastupao na nečemu sličnom, kada Massimo izjavi da jedva čeka da to krene, kada Mile Kekin kaže da će to biti fešta kakvu Zagreb još nije imao, onda znamo da smo na pravom mjestu!

U Plaza centru Zagreb 17. svibnja održao se koncert kakav još na ovim prostorima nije viđen. 10 izvođača, dvije pozornice i jedan povod: 10. rođendan Antene Zagreb!  Kao na svaki rođendan moglo se ući samo s pozivnicama. Ja sam imala sreću jer sam željela ići na taj koncert, a za pozivnice se pobrinula moja mama.

Između 10 VELIKIH Antene Zagreb na dvije pozornice su se izmjenjivali: Gibonni, Massimo, Vatra, Hladno pivo i Psihomodo pop, Urban, Neno Belan i Fiumens, Pavel, Parni valjak i  Dubioza kolektiv . Izgledalo je kao da se nadmeću tko će biti bolji, tko će bolje dignuti publiku na noge. Još sam uvijek puna dojmova s proslave rođendana. Kako nekome prepričati i opisati fenomenalnu atmosferu VELIKIH 10 Antene Zagreb?  Hmmm...Pokušat ću slikama (kažu da slika vrijedi 1000 riječi) i razgovorom s dvama članovima benda  Vatra.

   

 

                                                                                                                                                                                Sara Antoljak, 7.c